Uw winkelwagen is leeg.

5 jaar garantie

Hier treft u onze uitgebreide versie van de  ALGEMENE VOORWAARDEN >>>
De belangrijkste voorwaarden hebben we voor u op een rijtje gezet:

Garantie termijn

Onze garantie op rolluiken, rolpoorten, screens en garageroldeuren is 5 jaar. Deze garantie is een omruil garantie van het defecte onderdeel , op "carry-in" basis. Bij gebleken defect krijgt u een directe omruil voor een nieuw onderdeel. Onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn of door verkeerd gebruik defect zijn geraakt vallen buiten de garantie.
Op onderdelen geldt een garantietermijn van 2 jaar, behoudens de artikelen waar specifiek wordt vermeld dat deze afwijkt. Voor buismotoren en electronica hanteren wij een garantietermijn van 5 jaar.
 

Hoe is de garantie geregeld

U bent zelf de monteur. Uiteraard helpen we u graag met het oplossen van storingen. Er wordt telefonisch of per E-mail met u geprobeerd de oorzaak van het defect te achterhalen en een oplossing te bieden. Als er onderdelen moeten worden vervangen onder garantie, dan kunt u deze bij ons komen omruilen voor nieuwe onderdelen. De onderdelen moet u zelf vervangen als deze zijn ingebouwd in een rolluik. De onderdelen kunnen meestal ook per post worden verstuurd.

Wat valt buiten de garantie

Op de volgende onderdelen is geen garantie van toepassing omdat deze aan slijtage onderhevig zijn: Band, koord. Inlooptrechters en ophangveren. Tevens vallen alle delen die door ondeskundig gebruik of molest defect zijn geraakt buiten de garantie. Voorbeelden daarvan zijn Obstructie, klemmen, bevriezen en op een hindernis lopen.

Recht van retour

Op onderdelen geldt het recht van retour. Op maatwerk geldt het recht van retour niet. U heeft het recht de geleverde onderdelen binnen 14 werkdagen na ontvangst te retourneren in originele verpakking, voorzien van (een kopie van) de betreffende factuur en het door u ingevulde RETOURFORMULIER>> .
Indien de artikelen ongebruikt zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, wordt het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen terugbetaald.
Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de "zichttermijn" van 14 werkdagen zijn teruggezonden, gelden de zaken als geaccepteerd.
Van het retourrecht zijn uitgesloten:   a. maatwerk, zoals geleiders, assen, koord, band ;  b. Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn en tot stand zijn gekomen overeenkomstig specificaties van koper. ;  c. Artikelen specifiek voor klant ingekocht en niet zijnde regulier assortiment.

Voorwaarden en wetgeving

De wet "kopen op afstand" beschermt consumenten tegen de risico´s bij het sluiten van een koopovereenkomst op afstand zoals via het internet.  Omdat maatwerk producten speciaal voor u gemaakt worden, geldt het herroepingsrecht uit de wet kopen op afstand niet voor deze producten. Voorbeelden van maatwerk zijn: rolluiken, screens, rolpoorten, roldeuren, op maat gezaagde materialen, geknipt koord of band.