Uw winkelwagen is leeg.

Rolluik Info

Rolluiken van Rolluik Direct

Waarom zou u kiezen voor rolluiken?

Een perfecte isolatie, die bovendien nog eens inbraakwerend is. Design en comfort. Geluidswerend. Verduisterend. Zonwering rolluiken. Zo maar enkele voordelen van rolluiken.Rolluiken zijn een rendabele investering. In de zomer is een aangename temperatuur in huis heel wat waard! Om maar te zwijgen over de winter. Maar ook met het oog op inbraak en geluidsoverlast is een rolluik absoluut een prijswaardig product! Rolluiken zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Rolluiken zijn onderhoudsarm en bestand tegen alle weersinvloeden. Perfect voor vele doeleinden, dus voor elke toepassing het passende rolluik.

Rolluiken zijn er in vele soorten en maten.

Ieder rolluik wordt op maat gemaakt. Het zal u niet verbazen dat Rolluik Direct daarin de online specialist is! Een rolluik kan in zo veel breedtes en hoogtes worden geleverd, dat we verschillende types in ons assortiment hebben. Ook voor de bediening zijn er vele keuzes, zoals elektrisch of op afstand bediend. En hebben we het al gehad over de vele mogelijkheden met onze kleuren?

Rolluiken HEROAL®:

Heroal® is de bekendste leverancier van Duitse rolluikprofielen en onderdelen. 100% Heroal staat voor 100% kwaliteit.

Rolluiken HR41 info >>>:
De standaard rolluiken van Heroal.Dubbele laklaag, compacte oproldiameter. Tot 350 cm breed, 7m2. Gewicht: 3.7 kg/m2.
Rolluiken HK842 info >>>:
De solide rolluiken van Heroal.Dubbele laklaag, net wat steviger. Tot 350 cm breed, 7m2. Gewicht: 3.9 kg/m2.
Rolluiken mini-E info >>>:
De bekendste rolluiken van Heroal. Dubbele laklaag, zeer compacte oproldiameter. Tot 370 cm breed, 8m2. Gewicht:4.5 kg/m2.

Rolluiken ALUTECH®:

Alutech® is een opkomend merk uit oost Europa. Zij maken uitstekende profielen tegen een bijzonder lage prijs. Zeer veel keuze mogelijkheden.

Rolluiken AR39 info >>>
:
De compacte rolluiken van Alutech. Ideaal voor niet al te grote ramen. Tot 300 cm breed, 4m2. Gewicht:2.8 kg/m2
Rolluiken AR41 info >>>:
De standaard rolluiken van Alutech. Ruime keuze in kleuren en kastvormen. Tot 308 cm breed, 6m2. Gewicht:2.8 kg/m2.
Rolluiken AR40 info >>>:
De solide rolluiken van Alutech.Perfect voor grotere ramen. Tot 337 cm breed, 8m2. Gewicht:3.4 kg/m2.

Rolluiken MINIROL®:

Minirol® is een merk van Building alu en PVC systems uit België. Zij zijn de Europese marktleider. De geleiders zijn voorzien van borstels, waardoor uw rolluiken niet klapperen. Stevige lamellen, die niet worden gearreteerd. Met 2 bandschijven (handbediend) of met tegenplaten (elektrisch bediend) zorgen we daarmee dat de lamellen niet kunnen verschuiven en goed dichtvallen.

Rolluiken BP42RS info >>>:
Veelal gebruikt voor ramen en deuren. Zonwering en beveiliging! Tot 380 cm breed, 8 m2. Gewicht: 2.92 kg/m2.
Rolpoorten BP55R info >>>:
Geschikt als garagedeuren en afsluitingen die wat groter zijn. Vaak gebruikt voor garages thuis, of voor zeer grote ramen. Tot 400 cm breed, 8m2. Gewicht: 4.0 kg/m2


Rolluiken GARAROL®

Gararol® is een merk van Building alu en PVC systems uit België. Zij zijn de Europese marktleider. Deze rolldeuren worden in eigen werkplaats samengesteld. De geleiders zijn voorzien van borstels, waardoor uw roldeuren niet klapperen. Stevige lamellen, die wij niet arreteren. Met 2 tegenplaten en onderhoudsvrije inlooprollen zorgen we dat er geen mechanische slijtage plaatsvindt.

Roldeuren RD77 info >>>:
De BP77 wordt vooral gebruikt voor grotere breedtes. Nog sterker dan de anderen en daarom gewild door onze klanten die degelijkheid bovenaan hun wensenlijstje hebben staan. Toepassingen zijn onder andere: garagedeuren, afsluiting voor carport, winkelbeveiliging en magazijndeuren. Tot 530 cm breed, 15m2. Gewicht: 5.0 kg/m2.

 

Verschillende typen lamellen

De verschillende typen,  BP77,  BP55R en de BP44R

Speciale wensen

Omdat er zo veel mogelijkheden zijn, kunnen we die niet allemaal aan u uitleggen op deze website. Heeft u vragen of bijzondere wensen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Contactpagina >>